Kinderen op Terschelling

De kinderen zullen het op Terschelling fantastisch gaan vinden. Het strand van dit eiland is natuurlijk de topattractie. Wist je dat het strand van Terschelling dertig kilometer lang is en soms wel één kilometer breed is?

Schelpen op strand Terschelling

Op het lange zandstrand zijn veel leuke dingen te doen voor de kids zoals vliegeren, kastelen bouwen, volleyballen, ravotten en natuurlijk is schelpen zoeken hartstikke leuk om te doen. Het is ook mogelijk om een strandrit met een boswachter te maken. De kinderen leren dan meer over het strand, de zee en de natuur van Terschelling.

Wat is er allemaal te doen voor kinderen?

Maar voor kinderen is er op Terschelling nog veel meer te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje Zwemparadijs `De Dôbe' in West-Terschelling? Geniet onder andere van de whirlpool, de jetstreams, de waterpaddenstoel en de 50 meter lange glijbaan.

Weet je wat ook heel leuk is voor kinderen? Een rondvaart maken over het wad om zeehonden te gaan spotten. Wedden dat jij ook een zeehond ziet!

Grijze zeehond op Terschelling

Op het eiland zijn tevens diverse speeltuinen zoals Speeltuin Zonneweelde in Hoorn en Speeltoestel Midsland aan Zee. Midgetgolfen kan in Formerum bij de Molenbaan. Kortom, genoeg te doen voor de kinderen!

Terug naar veelgestelde vragen

West Terschelling 6LA (luxe!) Aan Zee
Waardering park: 8.6

Aanbieding!

Appartement Landal West Terschelling Ben jij toe aan een vakantie om heerlijk te ontspannen? Dan is dit appartement zeker geschikt voor jou! Het is gezellig ingericht en de keuken is van alle gemakken voorzien. Groot pluspunt van dit vakantie-appartement is de badkamer. Hier is een inloopdouche, heerlijk ligbad, privé-sauna én zonnehemel! Laat je vakantie maar beginnen!

Vakantiehuis Luxe in de Duinen Belvilla
Waardering: 8.6

Vakantiehuis Luxe in de Duinen Wat een fijn vakantiehuis! Je wandelt hier zo de duinen in, het uitzicht is hier dan ook prachtig! Het huis is gezellig ingericht en lekker luxe met whirlpool en sauna. Het hele jaar door dus een fijne plek om te verblijven. Geschikt voor 6 personen en huisdieren zijn toegestaan.

Boekjes over Terschelling

Boeken over Terschelling Jouw vakantie op Terschelling wordt dubbel zo leuk met deze boekjes over Terschelling! De wandel- en Fietskaart brengt je op de mooiste plekjes van het eiland en de natuurgids vertelt je wat je onderweg allemaal ziet in de natuur. Deze boekjes zijn een absolute aanrader! Bekijk deze, en andere boeken over Terschelling bij Bol.com.