Vakantieparken op Terschelling

Vakantiepark Landal West TerschellingLandal West Terschelling Landal

Waardering park: 8.6

Aanbieding!

Het nieuwe park Landal West Terschelling ligt in de omgeving van het bos en op 5 minuten wandelen van het dorp West Terschelling. Het bestaat uit 79 moderne appartementen, heerlijk luxe en comfortabel. De appartementen bieden ruimte aan 2-, 4-, of 6 personen en het boeken van een appartement met sauna is mogelijk. Heerlijk om hier te ontspannen na het uitwaaien op het strand. Bij het park is een receptie waar ze je leuke tips geven over activiteiten in de omgeving.

Vakantiepark Haantjes TerschellingVakantiepark Haantjes

Waardering park: 8.3

Vakantiepark Haantjes heeft een uitstekende, centrale ligging op Terschelling. Het park ligt in Formerum aan de bosrand en er is een supermarkt op loopafstand. Het strand is op 1,5 kilometer afstand. Ga je naar naar Terschelling voor het Oerol festival dan is dit de ideale locatie om te overnachten, het festival is op loopafstand. Ook voor gezinnen met kinderen is het hier leuk, er zijn verschillende speelplaatsen voor kinderen dus zij vermaken zich prima. Het park bestaat uit verschillende soorten vrijstaande vakantiehuizen voor vier tot 6 personen.

Vakantiepark Landal SchuttersbosLandal Schuttersbos Landal

Waardering park: 8.3

Aanbieding!

Wat een fijn en knus vakantiepark! Landal Schuttersbos is niet voor niets winnaar van de Zilveren Zoover Award 2015. De gezellige cottages liggen verspreid over het terrein in Midsland en vanuit je bungalow loop je zo de bossen en duinen in. Voor kinderen zijn er speelattributen verspreid over het park en er is een speelboot. De cottages zijn voor 2, 4 of 6 personen te boeken en in elke cottage is gratis wifi.